Het verhaal van Elily Damesmode

In september 2021 is Pauline met de webshop Elily.nl gestart. Ze had gelijk haar passie gevonden en deed met veel plezier haar werk. Ook was ze in die tijd een opleiding begonnen. De opleiding sociaal werker. Dit bleek al snel niet de plek te zijn waar ze hoorde. Ze had veel meer plezier in het runnen van haar onderneming dan in haar opleiding. In april 2022 is ze dan ook gestopt met haar opleiding. Rond die periode kwam er ook in de krant (Algemeen Dagblad) te staan dat SylveraDamesmode overgenomen moest worden. Deze kleding winkel bestond al meer dan 20 jaar. Helaas is toen de eigenaresse plotseling overleden en zocht de echtgenoot iemand die de winkel kon overnemen. Toen zag Pauline haar kans om haar droom te verwezenlijken en tegelijkertijd ook het werk van de vorige eigenaresse voort te zetten. 

De winkel destijd was zeer bekend door het merk Ophilia. Een merk dat gespecialiseerd is in mode voor de maten 40 – 54/56. Pauline vond het mooi om ook deze doelgroep te laten stralen in kleding, want dat is haar passie, mensen laten stralen zoals ze zijn! 

3 september was het dan zover, de heropening van de winkel. De winkel kreeg vanaf toen de naam  Elily Damesmode en Pauline besloot om ook haar assortiment van de webshop toe te voegen in de winkel. Dus vanaf toen had en heeft Dordrecht een kleding winkel voor de maten 34 – 54/56!

Ons doel!

Ons doel is om iedereen te laten stralen zoals je bent! En of dat nou in een maat 34 of 54 is dat maakt voor ons niet uit. Je bent goed zoals je bent. We kijken met u naar de verschillende modellen die we in de winkel hebben. We kijken in welk model u zich het meest prettig en mooi voelt. Daarna maken heel de outfit af met leuke sieraden en een bijpassende tas! 

Onze dag is geslaagd als u met een glimlach de deur uit gaat!